mandag 25. oktober 2010

Nye kjoler til de unge

Kjersti og Inger Johanne: Her kommer endelig bildene av våre unge samarbeidspartnere. Vi har hatt to sykvelder sammen, noe som har resultert i en ny, flott kjole til hver og en. :) Vi er ikke lite stolte!! Bare se selv!
Først ut er Kristin i lilla velourkjole. Hun har hette på kjolen og har kantet både den og armene med grå fleece samt smal krokelisse i sølv. Det samme har hun gjort med hjertet også.jentetur london 035 jentetur london 036
Silje har laget kjolen sin i petrolfarget polarfleece med imitert ruskinn i brunt på det applikerte hjertet framme. Hjertet sydde hun på for hånd med små knapphullssting. Flott, ikke sant?! Denne skal bli varm og god til vinteren! :)
jentetur london 046 jentetur london 045
Elisabeth ble ikke helt ferdig med kjolen før etter at vi var gått hjem og måtte sørge for å ta bilde selv med speilet til hjelp. Et sørgelig resultat av dette faktum var at ansiktet hennes ble borte i blitslyset… Da får dere bare studere kjolen desto nøyere…. Kjolen er sydd i gråmelert velour med rosa velour på hjerte og armkanter, samt smale krokelisser i sølv som kanting rund applikasjon og armer.
jentetur london 051 jentetur london 048 
Nede på skjørtet bak har hun også pyntet med et hjerte.
jentetur london 049
Til slutt må vi ha med et bilde av oss gamle i tralten sammen med Silje; alle tre like fordypet i arbeid. :)
jentetur london 042
Etter hva vi forstår er det ikke nok med bare en hjemmelaget kjole. Vi er nok i gange med en ny om ikke så altfor lenge,…eller?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar